UBAT ULSER


Tengok ubat dan aiskrim ni mesti korang dah tahu sakit apa kan kan dah 2 minggu dah sakit tekak ni, tempoh makan antibiotik pun dah habis, tapi tak baik-baik lagi (camana nak baik, makan ubat pun malas hahaha)
Haritu jumpa doktor sampai dah bernanah dan ulser kat sebelah kiri tekak ni,la ni sebelah kanan pula nak start dah. Nak telan liur pun sakit tau tapi takpa sakit tu penghapus dosa
tak gitu?? hehe so relax relax.

Hah sapa-sapa yang nak ubat ulser dan sakit tekak tu makanlah aiskrim vanilla ni,
memang berkesan tau, sekotak aiskrim ni habis baik dah ulser kita. Cuma sekarang ni yang tak baik-baik lagi batuk saya ni hah. Lepas tu sebelah kanan tekak pula start nak sakit. So balik rumah nanti kita makan lagi sekotak aiskrim hahaha... sakit pun boleh makan sdap-sedap tau 

Yummy......

Eh hahhh contest kita belum ramai yang ikut lah..sedihnyeee huhuhuhu
jom jom ikut contest senang je syaratnya

note : klik link ni untuk join contest saya
http://lizafahmi-iloveuyouloveme.blogspot.my/2016/10/come-back-by-liza-izaara.html

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG