Thursday, October 27, 2016

OVERLOADED

Pernah dengar Pekan Station Setiawangsa? Haa....itu kami! Pernah dengar Overloaded? Mesti belum kannnn. Ni  nak habaq mai.. Untuk peminat-peminat setia hidangan kami, kami anak muda yg bervisi dan berpandangan jauh telah melakukan perubahan drastik terhadap imej kami bak kata omputeh rebranding.

Kami perkenalkan nama baru kami iaitu Overloaded dengan tagline kami; bigger, tastier and cheaper. Resepi rahsia kami masih kekal...rasa masih kekal...harga masih kekal..menu masih kekal...tokei masih kekal kacak...yg bertukar cuma wajah kedai kami dan nama kami.

Mai pakat ramai- ramai turun padang tgk tempat kami yg lebih hipster tapi masih bersifat family friendly. Live band, lampu mentol hipster, meja kayu itu wajah baru kami. Cakap banyak tak guna nanti hangpa ingat kami propa. Malam ni bawa anak bini, kakak abang, mak abah atau kekasih hati mai kedai abg yg berwajah baru. Nanti abg belanja senyuman manis satu....senyumkan sedekah 🙂

Akhir kata dari kami anak muda jiwa besar, mai ke Overloaded dan janji kami ianya pasti bigger, tastier and cheaper. Sekali sekala bagilah can abg speaking London. Ingat tau, mai datang ramai ramai! Abg tungguuuuuu...
Chat Conversation End

Overloaded Westen KL..
Gerai makanan western yang simple kat Setiawangsa tapi pergh sedap...
Makanan kat sini memang MARVELEZ you...
Paling bez ada Overloaded Cakes, memang pemurah tol owner ni huhu..
Selain tu ada makanan2 western yang memang sedap wei seperti Pasta, Chicken Chop, Waffle, Chicken Wings dll...
Jom pekena sekali..dekat kat Setiawangsajer..
Jom like page, tag kawan2, share dan viralkan..

Alamat :
No.1 , Jalan 37/56 Taman Setiawangsa 
54200 Kuala Lumpur
IG : overloadedwesternkl
Fb : Overloaded Western KL
fb/com/overloadedwesternkl
Whatsapp : 012-6988502 / 012-3696971
Waze : Overloaded Western KL




Okay semalam tengah scroll-scroll FB abg Rizal Hakim ternampaklah dia post 1 restaurant ni.. fuhhh tengok makanan-makanan kat Overloaded ni terliur la pulakkk.. alahai nasib baik dah kat Sabah. Kalau masih kat KL maunya malam tadi terus terpacak kat sana. Takpa-takpa nanti datang KL i serangggggg.. hahaha . Mana yang dok KL tu apa lagi, jangan tunggu lama-lama kang ada kempunan jatuh tangga hihihi gurau-gurau ye hihihi

The best & superb western food come with special home made brown and black pepper sauce 
Share:

5 comments:

  1. wow... nampak sedap2 semuanya... buat lapar... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah kan.. bila nampak pic ni je, dah kenyang pun rasa nak makan balik hahaha

      Delete
  2. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    +++++
    Hello! Ini bukan spam! Matlamat hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
    Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
    Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
    hormatnya
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete