Posts

Showing posts from 2011

After 20 Days

Image
Hari ini genap 20 hari saya menjadi seorang isteri Alhamdulillah. Thisis part ofmyweddingphotos :)
Tema jawa - Persandingan di Dewan Saadah, Wisma Muis K.k


anyone whowants to usetheir servicesmayvisit their websitehere.http://qasehabadi.com/ Make up Artis saya Kak Aniza.. Sentuhan yang sangat cantik.. saya bagi  FOR QASEH ABADI ^_^
18 November 2011 sah sudah saya menjadi isteri kepada 
Mohd Noorfahmi sukimi
Majlis Akad Nikah, Sepanggar


Gambar-gambar yang lain belum ada lagi .. hehe Tunggu Keluaran akan datang kekeke :p



7 Hari Lagi

Image
Assalamualaikum...
7 Hari Lagi ???
Oh.. Tidak!!!
hehehe...
Ramai yang tanya "sudah  bersediakah mau jadi bini org ?"
Jawapannya ???
Ok ja bah haha ^_^
... NO KOMEN SEBENARNYA ...
Pak pak bum bum..pak pak bum bum.. (bunyi kompang nih)
Adoyaiii...cepatlah selagi x selesai semuanya, selagi tulah aku susah hati 
tp mudah2an semuanya berjalan dengan lancar
Balik Rumah 2 hari sebelum dan 3 hari selepas ja
sorry abang, sayang tiada cuti sudah..merajuk si abang ^_^
16 nov - 23 nov sahaja, harap maklum!

18 NOVEMBER 2011 - NIKAH 19 NOVEMBER 2011 - SANDING 20 NOVEMBER 2011 - BERTANDANG

Ni banner yang ndak pandai siap2 walaupun beberapa bulan yang lalu sudh saya suruh siapkan.. last2 semalam adik tu cakap " akak maafla banner akak ni da byk tukar tangan sampai saya pun tak tahu nak buat mcmana " adoyaiiii.... mau marah pun malas sudh marah. balik2 call pun sama jak jawapannya . belum siap kak! belum email kak! suruh email ckp 'ok' tunggu tiada juga email hampeh!!

Ni lagi salah pic. adak…

Selamat Ulang Tahun Sayang

Image
Alhamdulillah hari ni genap umur saya 25 tahun. Muda lagi Bah kan hehe..Terima kasih kepada Family, Friend, My Fiancee yang tidak putus2 wish happy birthday dengan saya... Hadiah mana?? haha.. Since Small i Always celebrate my birthday untill im 24 years old. but this year.. i only celebrate without cake but my dear housemate spent me KFC hehee...TERIMA KASIH !!!
Ingat lagi waktu dulu WAJIB celebrate birthday saya. buat pun secara besar2an haha siap jemput kawan2, hias2 rumah ahha.. so sweet....teringin mau jadi budak2 balik. sekarang ni sudh besar susah sikit haha..
pasni celebrate dengan suami pulak hehe... mau minta hadiah besar2 haha..

Andai Kamu Tahu

Image
KHAS BUAT MY FIANCEE ^_^ FEEL IT



SEDIH DENGAR LAGU NI

Kadang-kadang

Image
Kadang-kadang,

Kerana terlalu sayang dengan seseorang,
Allah ambil dia dari kita.
Allah jarakkan kita dengan dia.

Untuk uji kita.

Masihkah kita sayang pada yang MENGURNIAKAN rasa sayang itu
Masihkah kita sayang pada yang MENGANUGERAHKAN rasa sayang itu.
Dan masihkah kita percaya pada aturan DIA.

Untuk sedarkan kita.

Bahawa ada DIA yang perlu lebih kita sayangi, lebih dari segala-galanya.

Dan

Kadang-kadang,

Allah ambil juga kembali orang-orang yang tidak kita hargai.

Saat Allah jarakkan kita,

lalu timbul rasa rindu dan menyesal,

Itu bukan untuk menghukumi kita.
Tetapi untuk memberi pengajaran.
bahawa bila kita tak mahu menyayangi mereka,
Allah akan mengambil mereka untuk disayangi lebih dari yang mahu kita lakukan

HARGAILAH

Bila anda telah dapat seseorg yg sgt menyayangi kamu
sebelum Allah tarik kembali dia dari kamuHanna Liza

From K.L tO Labuan

Image
Welcome Home To bORnEO
Assalamualaikum... Long Time x tulis2 di Blog ni ^_^ Masa ni sy berada di Labuan ... Transfer di sini beberapa hari yg lalu...Alhamdulillah dapat jugak pindah walaupun banyak halangan. Pindah sebulan sebelum kawin. itulah yang dinamakan rezeki org mau berkahwin