SPRAY PENGERAS TUDUNG PALING KEBABOM

Assalamualaikum / selamat petang
Comel tak Spray Pengeras Tudung ni?
Comel kan kan hehhee

Jom baca kebaikan dan kelebihan Spray ni

WANGI. 
Harumannya spray ni memang wangi. Sembur je terus keluar wangi.

TIDAK MENINGGALKAN KESAN.
INI PENTING. Ada sesetangah spray bila kita pakai ia akan meninggalkan kesan. Dah cuci pun still nampak kesan lagi. So tak cantikla bila dah tinggal kesan kan. Yang ni memang tak tinggal kesan langsung. Pakai kat satin pun memang tak tinggal kesan. Best sangat-sangat. 

MEMBAIKPULIH AWNING YANG ROSAK.
Kalau korang nak tahu, tudung mak-mak korang atau tudung korang yang ada awning jenis keras tu, jangan buang dulu tau. Sayanggggg.. Sebab spray ni dapat mengembalikan semula awning tudung korang yang dah rosak tu. So, jom lepas ni kumpul semua jenis tudung yang ada awning keras. Try guna spray ni. memang sangat berkesan. Saya dah cuba tau. nampak macam baru beli jadinya. 

MEMBENTUK AWNING DENGAN CANTIK.
Siapa kat sini yang selalu sangat bergaduh dengan tudung? Hahaha.. dulu saya selalu juga bergaduh dengan tudung. Lagi-lagi jenis kain chiffon. Memang hilang mood je nak bersiap. Tapi bila pakai spray ni memang sangat best!. Tak payah nak tiup2 awning bagai. Pakai je spray ni. Ni contoh saya pakai tudung material chiffon. Tudung ni memang sangat lembut texturenya. Tapi tengokla part awning tu memang cantik terbentuk tau. Terbaiklah spray ni. Tak rugi beli.


(Testimoni sendiri : purple tu amik pic masa pagi, yang merah tu masa tengahari, tu pasal warna gambar jd cenggitu hahha - bawal pucci ni RM15 Sehelai)

SESUAI DENGAN SEMUA JENIS FABRIK.
Hah spray ni memang sesuai untuk semua jenis kain cotton, chiffon & satin tau. Spray ni juga boleh digunakan untuk spray lengan baju tau. Kan kadang-kadang orang lelaki ni nak kemas yang teramat kemas sangat. So boleh guna spray ni ya.


CARA PENGGUNAAN :
Cara penggunaanya sangat mudah. Cuma perlu SHAKE, SPRAY & IRON. Dah siap!!


1 botol ni 75ml. Boleh pakai untuk 20-30 helai tudung. Size comel senang bawa travel dan ringan nak bawa kemana sahaja.

Harganya? Fuhhhh ni yang tak caya ni. Harga hanya RM8.00 sebotol sahaja dan tidak termasuk postage. (Postage RM10SM/RM7SS) Woohoo.. murah tak? Oh ya khas untuk blogger pembelian terawal untuk 50 orang akan dapat harga RM5.00 sahaja.. Whattt???? Rm5.00 ???? Jom beli jom, khas untuk yang baca entry dan blogger ni sahaja.

Macamana nak beli ? Whatsapp kan ada hehehe..

TAIP >BLOGGER SPRAY RM5<
DAN HANTAR KE 0138981692

Lepas tu korang akan dapat Quotation dan bolehlah buat pembayaran. Mudah sangat.

Blogger Sabahan yang nak COD pun boleh. COD kat CP ya.
Nak jadi agen dan pemborong pun boleh tau. Caranya mudah sahaja. Keuntungan pun lumayan.

TAIP >BORONG SPRAY<
DAN HANTAR KE 0138981692

NOTE : OH YA HADIAH GIVEAWAY, SPRAY PENGERAS TUDUNG NI LAH. SO JOM SIAPA-SIAPA YANG BELUM JOIN GIVEAWAY SAYA TU JOINLAH. KLIK KAT BOX GIVEAWAY TU. SYARATNYA SANGATLAH MUDAH. 

Comments

  1. Replies
    1. heheh comel sangat.... sesuai bawa travel, tak berat hihi

      Delete
  2. mak aiii pesal comel benor botol dia ni....
    tak de yang besor sikit ke?
    aku nak wei!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha nak yang besar lain harga la derr.. tudung tu rm15 je.. ko ws aku la 0138844330

      Delete
  3. eh jap... nak tanya tudung tu sekali berapa harga... cantik pulak aku nengok

    ReplyDelete
  4. wahhh..menarik spray ni...senang nak pkai tudung nanti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah yang, senang nak pakai tudung, xyah gaduh2 lagi ngan tudung, husband tgu pun tak lama hahhaa...

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG