Tuesday, February 25, 2014

Butik Pengantin

Assalammualaikum bloggers
sihat dak?
inshaAllah semua mesti sihat-sihat tau. Kalau sihat senang nak buat kerja kan kan 

Hah yang ni ada satu pengumuman.
Siapa-siapa yang duduk area SABAH ada kawan nak let go barang-barang butik pengantinnya.
Harga boleh runding dengan saya just sms org call ke whatsapp ke dinombor ni ya  
013 8844330

Kalau yang berminat sangat nak buka bridal tu elok sangatlah ni sebab semua barang complete tinggal jalankan ja bisnes ni. Kecuali yang tak ada pelamin tau.

ok takmo cakap panjang boleh tengok barang-barang yang dia ada ya. 
Yang ni jual sekaligus tau bukan satu-satu :)





























Share:

7 comments:

  1. alhamdulillah kita sihat walafiat..semua cantik2 barang pengantin nie..

    ReplyDelete
  2. masih cantik da elok semua barangan pengantin tu.. :D

    ReplyDelete
  3. memang bagus adik kak ana suka tolong kawan2nya... idea yg baik barangan masih cantik lagi..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. barang2 pun masih oke. kalau kena musimnya boleh jadi pendapatan tambahan . :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...sihat cuma cauaca aje agak panas.
    Wah banyak juga koleksi Butik yang masih ok

    ReplyDelete
  7. assalam puan liza..
    alhamdulillah sihat.. puan liza apa kabOr? lama tak singgah sini.. hehe.. ^^
    jauh lah sabah.. kalau dekat mahu jugak bedal barang2 pengantin tu..

    ReplyDelete