New Year 2014

Assalamualaikum bloggers
Rasanya masih tidak terlewat untuk saya mengucapkan 
selamat tahun baru buat semua rakan-rakan bloggers :)

Sambut tahun baru tak?
hehe mesti ada yang sambut dengan family, dengan kawan-kawan dan saudara mara kan kan..
Saya sambut dalam mimpi hahaha
Seronoknya tidur huahuahua :p

Melangkah alam baru ni, perkara yang orang akan tanya
APA AZAM BARU?
kannnnnn.... hehe

SO apa AZAM BARU anda semua?

JOM SHARE & DO IT

::: Azam Baru Saya ::::

1 ~ Berhenti shopping macam orang gila
(sebelum ni kalau pg shopping mcm tak ingat diri tu anak datuk matuk ka atau golongan biasa hikhikhik)

Okay sebenarnya kalau ikut banyak lagi. Tapi rasanya yang ni paling serius nak buat hehehe

So doakan saya berjaya tau. Saya pun akan doakan anda berjaya. Sama-samala kita berjaya dalam mencapai azam kita. Amin

Comments

  1. slmt thn baru liza dan semoga azam tercapai..

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak lily syg :) semoga azam kak lily pun tercapai amin :)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru adik kak ana....apapun azam Liza semoga suksess dalam semua perkara..amin..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru,semoga azam kita sama2 tercapai kan ^_^

    ReplyDelete
  5. happy new year sis!!! salam kenal dr nina :)
    danishninaaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Sekamat Tahun Baru,wah! dgn azam kurangkan shopping,husband mesti sokong.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG