Isu Double Stemcell

Assalamualaikum bloggers dan selamat pagi :)
Hari ni cepat ja jari nak update entry. 
Sebabnya semalam husband suruh baca PAGE JAKIM dekat FB berkenaan
 "Double Stemcell" by Phytoscience

Jeng jeng jeng
Jom baca sendiri supaya tidak ada kekeliruan, keburukkan dan sebagainya. 
Kang nanti orang cakap saya pandai-pandai la pulok...


Saya bukan nak jatuhkan or nak dengki-dengki tau
saya cuma share benda yang seharusnya saya share. Untuk kebaikan juga kan.
Benda yang kita makan ni kalau tak halal bila campur dalam darah daging kita kan tak baik tu.
Nanti boleh minta JAKIM cekkan produk tu halal ke tidak.
Sekarang ni STOP la dulu pakai STEMCELL takut betul-betul tak halal....

SO SHARING IS CARING

Comments

  1. hmm.. ramai yang dok sibuk jual2 benda ni sekarang dan ada jugak yg ajak menjual... so far tak beli and tak jual..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..MLM kan.. sy pun susah nak percaya MLM ni. bukan apa, cuma tak berani mencuba hehe

      Delete
  2. bahayanya kan sekarang dah macam2 kes mcm nie..kena selalu hati2 beli produk kecantikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups mesti selidik dulu kesahihan halalnya... kan kan

      Delete
  3. ramai kawan yg bisness benda ni. yg nina nmpak, dia ajak bisness jea. xd pulak promote sal produk sb asyik duk show off diaorg punya income. hehe

    ReplyDelete
  4. tu lah smlm tgok IG liza.. byk sgt priduk kan liza.. tak tau dh mn yang bagus .. mane yang elok.. minum air masak jer lah berkoyan koyan.. hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG