Felixia Yeap

Assalamualaikum semua
Lately busy buat blog bisnes, Page FB Bisnes dan Instagram Bisnes dan seangkatan dengannya hehe
Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.
Tinggal nak photoshoot untuk koleksi-koleksi je lagi.
Boleh lagi ka ni jadi model tudung Sdn Bhd? hahaha
Tua tak tua da mek oiii....
Siapa mahu jadi model saya angkat tangan!!!
hehehe....

Oh ya sebelum tu saya nak INVITE kawan-kawan semua untuk 
FOLLOW 
FB, INSTA, DAN BLOG 
bisnes saya. Follow tau...dan nanti belilah sekali huahuahuahua...

 Mohon Likes Saya

INSTAGRAM - AHijabStory


SEMUA WAJIB FOLLOW YA :P

Oh ya entry kali ni adalah berkenaan dengan Felixia Yeap. 
Seorang model Ex Playboy Bunny.
Siapa tak kenal dia kan, yang dulu seksi yang amat dan sekarang sangatlah ALHAMDULILLAH atas perubahan yang sungguh baik.

Siapa sangka dan tiada siapa menduga bahawa Felixia berubah sedikit demi sedikit dan belajar sedikit demi sedikit berkaitan dengan Agama Islam. Syukur Alhamdulillah semuanya atas izin Allah S.W.T tiada siapa lagi yang mampu merubah sesuatu keadaan melainkan Allah Yang Maha Kuasa.


COMEL TAK DIA????
Sooooooooooooooooo beauty ciptaan Allah ni.
Im Proud for her.

Felixia Yeap semoga awak kuat menghadapi cemuhan dan kritikan orang lain pada kamu. 
Anggaplah semua itu dugaan dan cabaran buat kamu.
Semuanya memerlukan pengorbanan yang besar.
Tapi saya sangat kagum melihat semangat kamu untuk tetap meneruskan niat baik kamu.
Semoga kamu dipermudahkan dan diberi Hidayah daripada Allah S.W.T.

Kawan-kawan apa pun bangsa kita, marilah kita sama-sama mendoakan yang terbaik buat Felixia Yeap. 
Go girl Go girl you can do it!!!!

ni blog felexia yeap ya :)

Comments

  1. memang comel..ok kita follow tpi insta je yg tak ada :)

    ReplyDelete
  2. comel dia ni.
    kita doakan moga2 hatinya terbuka utk memeluk Islam suatu hari nanti..
    aamiinn..

    ReplyDelete
  3. always support my dearest sister... done following ahijabstory IG..best of luck adikku...cantik lagi jadi model tudung tu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG