Saturday, August 19, 2017

CARA AMBIL DUIT TABUNG HAJI MELALUI AKAUN MAYBANK

Asslamualaikum w.b.t



Harini nak share berkenaan tajuk diatas. Mungkin tak semua orang tahu bahawa korang boleh daftar dengan mudah, dan keluarkan duit tabung haji korang/anak hanya dengan cara yang begitu mudah.

Pertama korang perlu ada :

*No. Akaun tabung haji korang atau anak
*No. Siri buku tabung haji
*No. Ic bagi akaun anak korang (kalau korang nak masukkan akaun anak sekali pun boleh

Step 1: Pergi ke mesin ATM MAYBANK kemudian klik macam biasa dan PILIH TABUNG HAJI pada MENU UTAMA

Step 2: Kemudian follow semua yang tertera di skrin daftar akaun tabung haji korang/anak korang, masukkan nombor akaun dan masukkan nombor siri buku tabung haji

Step 3: Bila semua dah buat, korang bolehlah keluarkan duit tabung haji korang on the spot.

So ini sahaja tips yang sangat simple dari saya. Hehe! Tak faham bolehlah tanya ye.
Share:

2 comments:

  1. semakin mudah skrg nka kuarkan duit tu..

    ReplyDelete
  2. senang mcm ni kan, jimat masa kalo dpt kluarkan di atm =)

    ReplyDelete