Wednesday, May 24, 2017

COOKIES DAN MARUKU SEMPOI PUNYA

Assalamualaikum,

Dekat-dekat nak raya, nak puasa ni kan ada saja rezeki yang melimpah ruah, alhamdulillah syukur pada Allah. Yang ni juga salah satu rezeki yang saya terima daripada seorang rakan facebook Ainishuchu Husain

Dia kata, dia tak jual cookies ni, dia hanya akan buat bila rasa nak makan atau untuk kawan-kawan office. Tanya juga kenapa tak komersial kan, sebab rasanya sedap sangat. Coklat dia tu mengoda jiwa betul, sayang kalau tak jual. Korang kalau nak try order boleh contact akak tu ya, kot-kot ada peluang korang nak rasa cookies dia yang mengoda tu. Akak tu tinggal kat Pulau Pinang. Orang-orang penang bolehlah C.O.D ke atau nak pos pun boleh juga. Boleh buat biskut raya, confirm raya nanti cookies akak ni duluan habis hahaha.

Maruku Mak A'ni dengan tagline "Maruku Sempoi Punya" pun alahai sedap sangat, sampai tak mahu share dengan kawan-kawan, takut habis punya pasal haha. Makan maruku ni, selagi tak habis selagi tulah mulut tak berhenti mengunyah. Takut juga puasa nanti tak sedar mengunyah maruku yang ada kat atas meja ni haha.





-SELAMAT MENJAMU MATA-


Share:

10 comments:

  1. bestnya dr pulau pinang smpai ke kk demi untuk mu babe !! auww touching i =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan jun, i pun tak sangka ada org berkongsi rezeki dr pulau ke pulau hahaha syukur alhamdulillah

      Delete
  2. Mcm sdp jak tu taw, maw d try

    ReplyDelete
  3. guna bawang putih ke tu?? sah2 sy x mkn liza... hahahaha, tpi nama dia memang sempoi gtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku xsure pula tu bwg putih yg part mana haha sbb tgok kandungan bahan dia teda plak bawang putih sana.. mungkin tagline juga kali hahaha

      Delete
  4. sekarang pun dah banyak dah gambar kuih-kuih raya lalu kat timeline fb.. hihi

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tu baru nampak kan, dah rasa fuhh confirm sedap

      Delete