NASI KAPAL KARAM

KALAU PERGI SABAH, SINGGAH SINI BAH!!!!

"VIRAL KN!! NASI KAPAL KARAM KINI MNYERANG SABAH DI RESTORAN SERI KENINGAU PUTATAN DAN INDAH PERMAI, KK. ADMIN JUGA MAU BELANJA 10 ORG YG BERTUAH RASA NI MAKANAN!!”

Adadahhhhh…dgr nama NASI KAPAL KARAM pun pelik suda kan,cam titanic pula. Jgn kamurang bimbang, hidangan ini adalah hasil cetusan idea dari seorang chef tanah air yg mengembara mnggunakan kapal layar saja. Sampai di satu pelabuhan yg terletak di Thaiand,tiba2 saja ni chef rasa mau msk ssuatu yg unik. Mslhnya ging, apa yg ada sma tu chef cuma pes tomyam jak. MATILANAK!!! Sedang dia kebingungan, dia trpandang lautan biru yg luas dan abang2 tagap sibuk kasi naik hasil tangkapan mrk. Mau tau apa yg chef tu bikin dgn pes tomyam dia? Nahhhh..muncullah idea NASI KAPAL KARAM!!!..Kami mau belanja 10 org saja ya untuk rasa sendiri keenakan NASI KAPAL KARAM ni. Mau nda? Baca dia punya syarat di bawah.

==================================
APA YG SIOK BTUL NI NASI KAPAL KARAM?
==================================

KEBANJIRAN SEAFOOD! Ni yg menariknya ku kmu mau tau dia punya hidangan penuh dengan makanan laut, mau apa? ketam,udang,siput,sotong dan ikan fresh suma berkampung di atas satu hdngn,perghhhh
Uniknya lagi, ia disertakan dgn hidangan nasi. Lagi unik arr,,dia punya nasi warna biru, bole la kmu feel2 makan nasi atas laut.
Lagi best bro n sis, kmi hidgkan ni nasi sama tomyam, ya, tomyam. Bukan sebarang hidangan busku, kmi hiding di dalam kelapa muda brsama air kelapa..punya la sadapp

Saja mau kasi tau, hidangan ini bole dimakan sampai 4 -5 orang, nahh, best bah kan mkn berjemaah,hehe. Lagi satu dan paling penting ialah segala hidangan ini adalah HALAL dan dari sumber yg suci dan bersih. Jadi kemurang jgn bimbang la yah.

Bah, tggu apa lagi, mari kita serang NASI KAPAL KARAM yg suda viral ni. Kompom puas ati 300% lepas kmu mkn msti mencari lagi tu..hee

=================================================
Alamat:
Restoran Seri Keningau Cawangan Putatan
Restoran Seri Keningau Cawangan Indah Permai, KK
No. tel:
088- 761663 (Putatan)
088- 497124 ( Indah Permai)

Facebook:
Restoran Seri Keningau HQ Sabah
>>>>> kmurang juga berpeluang dapat 5% diskaun busku di setiap hidangan NASI KAPAL KARAM, hanya dgn kmu LIKE page kmi.

=======================
SYARAT MAU JOIN CONTEST
=======================
Admin akan pilih pemenang secara random yah. Bila kami bilang STOP,nah, ngam2 ada nama fb kmu sblum tu muncul, dia lah manang..
Senang saja syarat dia nih:

1. LIKE post ni
2. Komen ‘MAU NASI KAPAL KARAM’ di post nih
3. SHARE ni post
* Psssttt..teda had kmu mo komen ya, komen saja brp bnyk ging..hehe

TEBABOMM, tunggu apa lgi, jom belanja family, kawan dan org tersayang anda ke Restoran Seri Keningau Cawangan Putatan dan Indah Permai, KK.





Comments

  1. Baru jak last week kmi singgah mkn cne..da nmpk ni menu tpi blm lgi try hihi

    ReplyDelete
  2. sedap ka? sy belum terpigi lg ni haha. hujung tahun ni byk program.... sibuk betul

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG