Tuesday, November 1, 2016

PIZZA TENGAH BUAT OFFER

Wow !!!
Murahnyaaaaa....
Siapa dah pernah makan piza take away yang murah ni???
Takde GST tau kalau yang RM5 tu memang RM5 lah harganya. So memang berbaloi-baloi.

Dah banyak kali take away tapi kali ni dapat box yang sangat-sangat besar hahaha
Apalagi excitedlah Akim. JOM MAKAN.....

Siapa-siapa yang belum pergi lagi tu bolehlah pergi piza lepas kerja hihi. Take Away sahaja tau. Delivery pun takde, kena walk-in kat pizza.




note : klik link ni untuk join contest saya



Share:

2 comments:

  1. Belum berkesempatan nak pergi beli... memang murah...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe dah p beli sis? rasanya 30hb da habis kan. tak tahulah masih ada ke tak sekarang ni

      Delete