Monday, November 21, 2016

Giveaway Last Day Harini

Assalamualaikum

Lama tak update blog ni, haritu cuti seminggu sebab husband konvo kat UUM Kedah so satu family p sana. Masa cuti-cuti tu langsunglah tak pegang tab, sebab busy pegang baby je hahaha.. oh ya.. GIVEAWAY TAMAT HARINI. So siapa-siapa yang terlepas nak join boleh lagi join sehingga jam 11.59 malam.

https://lizafahmi-iloveuyouloveme.blogspot.my/2016/10/come-back-by-liza-izaara.html


Terima kasih pada yang menyertai walaupun kurang mendapat sambutan tapi tak apa, lain kali saya buat yang gempak lagi tau. Saya akan umumkan pemenang pada esok hari.

LOVE U OLLS..

Nanti saya update ceritera yang dah lepas-lepas hihihi
Share:

2 comments: