Monday, October 24, 2016

"Giveaway Come Back By Liza Izaara"

Assalamualaikum hai rakan-rakan blogger rasanya dah hampir 2 tahun saya tak menulis didalam blog saya ni.... So lepas ni saya nak buat "Come Back" dan InsyaAllah akan rajin-rajinkan diri untuk menjadi seorang blogger hehehehe.....

Oh ya sempena "Come Back" saya ni, saya nak buat 1 CONTEST .. dan hadiahnya pula adalah "Spray Tudung Ajaib" siapa nak??? TUNGGU !!!! hehehe

Syaratnya mudah sahaja....

1st STEP:
Follow IG saya

lyezheyannazaara

2nd STEP:
Find this picture on my IG 

And then 
Comment "COME BACK" 

3rd STEP:
FOLLOW BLOG SAYA dan KOMEN KAT BAWAH 
"DONE"

Note : Contest ini akan berakhir bila-bila masa sahaja.
Pemenang akan dipilih secara rawak dan
hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih. 
Kalau contest ni meriah lain kali kita buat contest
 dengan hadiah yang best-best lagi ya

GIVE AWAY OFFICIALY CLOSED
THANKS ALL BLOGGER






Share:

36 comments:

  1. uwaa..rindu kt awak liza izara...mna mghilang?
    dari cik nor xde ig smpai dh ada awak bru muncul..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe ciknorrrr ..... pasni nak aktif balik.... rinduuu sgt nk berblog

      Delete
  2. Lmanya liza myepi, da lma kita follow ig liza hihi

    ReplyDelete
  3. Lmanya liza myepi, da lma kita follow ig liza hihi

    ReplyDelete
  4. Leeya, jgn lupa ikut contest ya.... lepas ni nak aktif balik berblog hehhee

    ReplyDelete
  5. DONE

    Cik Renex join contest. Ig : @cikgheenn

    ReplyDelete
  6. DONE !
    Tinggal step 2 je tak buat lg. Tunggu approval IG! hehehe :)

    ReplyDelete
  7. DONE

    Welcome back sayang... Kak ana shared post ni di blog kay :)

    ReplyDelete
  8. Done...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete
  9. Ok done http://blogashalya.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete
  10. done .

    ig : zafirahnazri

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete
  11. Done...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    Ig : @hanirahman6377

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. done
    ig:nazliana_3a
    http://adna2029.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete
  14. done
    https://mellyacrayola.blogspot.my/
    Insta : https://www.instagram.com/fhatinamelia/

    ReplyDelete
  15. DONE

    from
    https://www.instagram.com/unni_anje/
    https://unnianje.blogspot.my/

    ReplyDelete
  16. Alahai takde ig. Good luck semua

    ReplyDelete
  17. akak join
    http://www.sheilainspire.com/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete
  18. lama tu 2 tahun... happy comeback!

    will follow

    ReplyDelete
  19. come back,done.

    http://ye-binblog.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete
  20. come back,done.

    http://bihah-arrose.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete
  21. DONE

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete
  22. done

    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ig @wa2426 (tunggu approve)

    ReplyDelete
  23. hi! tak dak IG so buat entri je la..hohoo.

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara-end.html

    ReplyDelete
  24. done ! :)
    ig: nfarahin97_

    https://azraq-hydrangea.blogspot.my/2016/11/giveaway-come-back-by-liza-izaara.html

    ReplyDelete