Thursday, November 20, 2014

CARA UNTUK TAHU SIAPA UNFOLLOW KITA DI INSTAGRAM

Assalamualaikum 
Sakit jiwa tidak, kalau orang request follow dalam instagram atau twitter kita, lepas tu bila kita dah approve , tup-tup dia dah unfollow balik? Entah-entah STALKER! kan kan siapa tahu kan...

Hahhhh.... 

ni ada satu Apps yang mana kita boleh tahu siapa UNFOLLOW kita. Bukan tu ja tau, kita juga boleh tahu siapa admirers kita hehehe...

So apa lagi pegilah download Apps ni dekat Application Store korang! 






Share:

6 comments:

  1. Asalamualaikum Liza, lma x nmpk d blog..lma myepi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumusalam lya hehe ya bah bz sukan bz program hujung tahun..faham2la hujung2 tahun ni haha

      Delete
  2. ade eh apps nie..hihi.. nak install la nanti.. boleh tau sape yg suke sgt unfollow follow tu..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yups dah ade dah. lepasni unfollow la balik spe yg unfollow kite , kan kan hihi

      Delete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete