Netball

Assalamualaikum
siapa suka sukan netball? Angkat tangan hehe
Sorry tau disebabkan kesukaan dan kegilaan inilah yang membuatkan saya lama tak update blog.

NETBALL! NETBALL! NETBALL!


Dari sekolah rendah sampailah da bekerja memang minat gilalah dengan Bola Jaring ni.
Dulu perempuan ja boleh main, sekarang lelaki pun boleh tau! Bukan lelaki yang lembut tu, lelaki yang macho pun main wooo...hehe 
Kalau bola perempuan pun boleh main, kenapa tidak bola jaring kan kan...

Posisi saya kalau bukan GA/GS
Bab-bab jaring bola ni la paling best.
Siap kena panggil sharpshooter
tapi pandai angin-angin tu yang bikin hangin!!!! haha

Kalau angin bayu datang, dekat garisan D pun boleh shoot punya. Tapi bila dah angin kus-kus datang tiang depan mata pun, bola tak masuk-masuk ahaha. Lumrahlah kan, kita hanya manusia biasa. Bukan setiap masa boleh buat benda yang sama pun. hikhikhik (nyedapkan hati je ni)

Jomlah share siapa yang suka sangat dengan Netball ni.
manalah tau kat sini ada players negeri ko... hehe

bolehlah buat friendlymatch hahaha :p







Comments

  1. dulu masa sekolah pernahlah main..
    lepas tu, ke laut..
    takde dah.. nak main bowling pun setahun sekali inikan pulak netball..
    mwahahaha :D

    ooo patutlah dah lama tak nampak cik Liza ni.. hiiiii.. lupa dia kat blog asyik sangat main netball :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah pasal dear...sukan punya pasal la ni hikhikhik..lepas gian dulu 2 tahun stop main..skg dah ada peluang .. tak lepas punya haha..lepas ni baru aktif blog balik ye hee

      Delete
  2. Tu diaaa....
    Dah lama tak main NETBALL..
    Zaman sekolah dulu selalu diposisi WA

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhh..posisi terpenting jg tu kan hihi....
      zaman skg pun blh je lg akak main kan kan

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG