Wednesday, April 30, 2014

Minggu yang Menyeronokkan

Assalamualaikum dan Alhamdulillah 
minggu lalu adalah minggu yang menyeronokkan bagi saya, 
team saya dan pengalaman buat diri saya sendiri. 

26.04.2014 
Kami  telah join booth dekat Karamunsing, Kota Kinabalu
yang dianjurkan oleh Rough Street. Alhamdulillah sambutan yang sangat mengalakkan dan rezeki yang tidak putus-putus sehinggalah akhir Bazaar.

Lama rasanya tidak berblogging kan,
macam biasalah sentiasa sibuk dengan dunia sendiri hahaha.
tapi jangan ingat saya tak jenguk blog korang, korang dan korang tau,
kata orang diam-diam ubi berisi hehehe.
Walaupun saya tak update entry tapi saya baca juga entry orang lain,
cuma kekadang tu kepala ni dah tak boleh nak fikir apa lagi so saya pun keep quite hehe.

Tapi harini hahhhhh...nampak tak, nampak tak? 3 Give away saya ikut tau.


Kalau korang nak join jomlah, kita support kawan-kawan kita ni.

Dibawah ni saya kongsikan sedikit gambar-gambar sepanjang aktiviti yang saya ikuti.





Share:

5 comments:

  1. rugi lya tak dapat jumpa liza..lya singgah kejap je sbbb ada hal masa tu..bestnya tgk

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah kak ana seronok lihat liza semakin berjaya dalam bisnes..all the best dear..:)

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat..Jom layan tagging saya..huhu

    http://thisni3zahata.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html

    ReplyDelete