Karnival Food and Fashion

Assalamualaikum Bloggers
Lama tak update blog kan
Busy sangat-sangat dengan tugasan harian dan tanggungjawab sebagai isteri dan ibu
sihat tak bloggers yang lain ni?
Ada hot story? eh eh macamla tinggal kat hutan kan sampai hot story pun tak tau haha..
gurau ja..
Oh ya sebelum terlupa saya nak invite semua kengkawan bloggers datang ke 
Karnival Food and Fashion pada 26 April 2014 bertempat di Karamunsing Old Taxi Stand bermula pada jam 9.00 pagi sehingga 6.00 petang. Booth kami bernombor RS 19 & RS 20. Banyak barangan menarik yang akan kami jual tau. Harga? mestilah yang murah dengan kualiti yang terrrrrbaekkkkk! Kami juga ada hadiah misteri bagi pengujung yang bertuah tau. Jadi, kalau nak hadiah kenalah datang Booth kami. Setiap orang yang datang pun kami akan bergambar dan beramah mesra..aisehhh untuk mengeratkan silaturahim katakan hehe.. Jadi anda semua dijemput ya. Untuk bloggers yang di Semenanjung pun dijemput hadir cuma bajet kapal dan tempat tinggal sendiri tanggung ya hahaha... Jahat tak jahat tak? mueheheh jangan marah. Manalah tahu ada yang sedang bercuti-cuti ke Sabah masa tu, jadi bolehlah singgah sebentar :)


Comments

  1. Wah btl bah nak pergi la macam nie dapat jumpa liza...sekejap pun tak apa kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah..datang tau..nanti boleh jumpa, nda apa klu kejap pun ok hehe :)

      Delete
  2. Liza.. dah join GA Fuza?

    Jom kawan2 semua support GA Fuza

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

    ReplyDelete
  3. As slm...

    Jauhnya...if dekat boleh la pegi.. :-)

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG