Follow Blog

Assalamualaikum harini saya nak update nama-nama blog yang saya dah follow sambil-sambil tu bolehlah berkenalan dan mengeratkan silaturahim kan kan. Jadi para blogger yang lain bolehlah follow kawan-kawan kita ni. Manalah tahu belum ada yang jadi follower kan...
Tapi yang kena follow tu follow lah kita orang balik , barulah adil :) Buat untuk suka-suka sahaja. Sebab kadang, saya tak sempat nak baca kat box chat mana-mana yang pernah drop comment follow blog saya. Kesian kat kawan-kawan. Kalau ada yang saya tak follow atau yang tidak ada linknya kat bawah  boleh komen dibawah ya , mungkin saya terlepas pandang, maklumlah blogger suam-suam kuku ni , kejap ada kejap tak ada hehe...









Comments

  1. wahhh ramainya..ehh lya pun ada :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih follow blog akak Liza.. akak pun dah follow liza juge :)

    ReplyDelete
  3. muah muah muah, tenkiu darl sudi senaraikan belog ahkak yang sendu tuh...

    ReplyDelete
  4. Tq sebab sudi follow blog naniedean.

    ReplyDelete
  5. Tq darling... kita jalinkan silaturrahim sesama rakan blogger..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG