Bengkel Solekan MUA Amy Touch

Assalamualaikum
Sedikit perkongsian sepanjang menjadi Model Bengkel Solekan MUA Amy Touch.

Alhamdulillah walaupun penat berniaga,
dapat juga menjalankan tugas yang diberikan.
Kaki sakit bukan main, lepas tu sepanjang event kena pakai heels.
Sampai luka kaki ni :( dan yang stressnya bila diminta catwalk!
Dahlah latihan tak ada, Raptai pun takda tiba-tiba ada catwalk pulaaaa. Masa perbincangan haritu tak ada pun kata nak catwalk. huhuhu :( 
masa catwalk tu sampai lupa step. 
Stress sungguh! penat jangan cakaplahhh...
dah lah tengah bendera merah lagilah stressssss......
Tapi apa pun syukur semuanya berjalan dengan lancar

Bersama MUA Amy Touch
Baju Sponsor daripada Butik Perkahwinan Brunei Darussalam





Juru makeup saya daripada Brunei
Kak Leziana 
nama saya pula Lyziana hehehe
ada jodoh kan kan :)



Menunggu giliran untuk Catwalk

Bersama rakan-rakan seperjuangan


Bersama Cousin Tercinta Sis Linda Calista


Bersama MUA Sis Dayang dan Sis Adel
diorang ni kawan lama saya


Barisan Para Model Bengkel Solekan MUA Amy Touch

Comments

  1. aishhh seronoknya liza..jadi model gitu.femes taw hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ndala fames mana pon. suka2 ja ni lya hihihi...

      Delete
  2. wow model ka?
    nanti bolehla tempah saya sebagai poyographer ya...huhu

    jln2 BW dari blog mialiana nak url....salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah boleh jika di izinkan Allah :)
      Salam Perkenalan juga :)

      Delete
  3. dalam ramai2 tu mama akim lah yang paling cantik... lawa dear..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks kak.. ramai lg yang cantik kak...

      Delete
  4. cantinyer adikk jeles akak
    jom join http://adna2029.blogspot.com/2014/05/ephyra-untuk-cantik-sihat-dan-bertenaga.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak hehe :) insyaAllah akan joinnn hehe

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG