Parking oh Parking

Assalamualaikum bloggers
hah ni nak cerita sikit pasal parking ni...
semalam husband bagitau DBKK ada buat pengampunan untuk parking.. 
mak oii bila dengar, rasa macam dalam court! mula-mula macam alah nanti-nanti ja lah...

pastu tadi pegilah temankan akak sorang ni ke bank.
Depan bank tu pula punyalah ramai orang berkerumun
Tengok punya tengok DBKK buka "booth cendol" hihihi ntah istilah mana si kawan dengar
pastu try test lah cek no plat kereta ni. Sekali cek punya cek hah tengok baik-baik kat slip ni...





Banyak tak banyak tu?
sampai ratus-ratus
huarghhhhhh tension kot mau bayar ratus-ratus!

Tapi dah namanya pengampunan
diskaun punya diskaun tu hah bayarlah RM 86.45 
Rasa banyak jugak kan sebabnyaaaa.... macam-macam boleh beli dengan rm86.45 tuh! -_-

Apalah nasib, semua pon kena bayar zaman sekarang ni
tadi  masuk tandas pon bayar RM1.00. 

Kena gigih cari pendapatan lain lagi ni
selebihnya tawakal dan doa
Semoga Allah memberi kita rezeki Amin :)

PART 2


Miza, Eyza, Liza, Alya

Yang ni geng-geng Setiausaha Sabah ehhehe...
sarapan sama-sama tadi sebelum p dengar ceramah agama


PART 3

Lepas ceramah apa lagi jomlah berjaur ke 1B hehehe.. 
Sabah rehat awal jam 11.15
Tutti Frutti harus kalau ke sini.
Dengan kak surianah.. anak dah 6 tapi macam bujang lagi.. so sweet dan awet muda la akak saya yang sorang ni hehe...syg akak moah moah





hah lobang idung sapa lagi besar?
meh lawan miahahaha

Comments

  1. wahh untuk parking kena bayar semahal tu ? dasyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tulah...jaga2...parking rm1.5o klu tak bayar jd rm21.50 huhuhu

      Delete
  2. salam singgah. wah pinor mata tengok RM heehehehehhehe

    ReplyDelete
  3. Ada ka patut lawan lubang hidung siapa lagi besar? hahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG