Food Poisoning

Assalammualaikum
Hai kawan-kawan semua......
setelah 2 hari berhempas pulas menjaga anak yang sakit dan diri sendiri pun sakit
saya kembali berblogger hehe
Syukur alhamdulillah saya dan baby Akim sihat alhamdulillah cuma berbaki sikit ja lagi.

Rindu tak? rindu tak? hihihi
Food poisoning membuatkan saya sangat lemah..woohoooo
sakitnya...sakitnyaa..muntah-muntah, cirit birit hadoiii..
sudahlah kurus, tambah kurus!
makan tiada selera, minum main paksa
muntah selang sejam, cirit birit pun sama!
Muka pucat dah macam mayat hidup...ish ish ish
Nak jalan pun tak larat..
Nasib ada encik suami cuti dan jaga kami berdua.
Entah makan dimana sampai jadi macam ni. 
Tapi husband ok pula... ni mesti saya terlebih makan ni hahaha.(kuat makang!)

Baby akim pun sama plusss dia nak tumbuh gg lagi.
Tapi tak apa umur dia 1tahun 2 bulan, macam dah kebolehannya.
Kuat bercakap, cepat mengikut, banyak akal betol lah... sampai pening kepala ibu hahaha

Oh ya saya dah update blog bisnes saya untuk accessories.


Bolehlah jalan-jalan cuci mata!






Comments

  1. Alhamdulillah dah semakin pulih adik Liza dan Akim..kesian Akim... kak ana dah rasa dah terkena food poisoning ni..bykkan minum air masak kay..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah sihat ya.,, take care

    ReplyDelete
  3. Saya pun turut sama menghilang cik Liza.. hehe..
    sekarang musim tak menentu mudah nak dapat demam.
    jaga makanan dan kesihatan.. (:

    oh ye, semoga cepat sembuh.. =3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG