Segmen Jom Terjah !!!

Assalamualaikum bloggers

Sihat Tak ???? Harap-harap semua sihat ya, takmo sakit-sakit :(
Beberapa hari ni saya sangat sibuk untuk menghadirkan diri didalam blog ni hehehe
oleh itu hari ni saya nak buat "Segmen Jom Terjah"

Hah terjah siapa tu? Nas Ahmad ka? Melodi tv3 ka? mazidul akmal sidek ka?
yang pastinya bukan mereka hihihi huhuhu... 

Okay takmo cerita panjang nanti orang bosan sebab saya x reti sangat nak menulis bagai ni haha.
 Okey senang ja segmen ni, tak payah nak lumba lari 100 meter pon
Kita cuma perlu ikut beberapa perkara yang saya nyatakan dibawah ni ya

Tinggalkan jejak (Link Blog)
Pastu bagitahu nak minta FOLLOW ka, ISI TABUNG NUFFNANG ka FB ka INSTAGRAM ka, ATAU lain-lain hal yang tidak melanggar undang-undang hehehe. 

Contoh :
Nak minta follow dan isi tabung ye, jangan kedekut tawwww kkekekkee

Faham dok? tak faham lagi tatau la hehehe

MOTIF BUAT BEGINI?
Okey kalau ada yang cakap segmen ni merapu ka, apa ka, toksah ikut, sebab tak ada paksaan pon hehe. Saya buat macam ni sebab ramai yang dok tinggal message dalam box chat tu tapi saya ni almaklumlah busy yang dibuat-buat sampai tak terbalas chat-chat bloggers semua. Kan tak best tu org dah follow or isi tabung kita, tapi kita tak balas. Kita kan kawan, kawan kena tolong kawan kan kan kan :)

So begitulah kesudahannya. So apa lagi 
"JOMMMMMMM TERJAHHHHHH"


p/s : Pertama sekali saya nak umumkan pemenang-pemenang GA yang masih belum dapat hadiah daripada saya mohon msg saya ya, nombor telefon 0138844330. Saya akan pos kalau semua dah tuntut dgn saya. Sebab haritu mg dah hantar cuma ada yang tak sampai dan dikembalikan semula kepada saya. Tak tahulah sebab apa. So ni last call tau hehe. Siapa-siapa yang tak tuntut selepas 30 januari saya kira dah tutup ya. Kak Fuza dan ada sorang tu dah lupa da namanya dah tuntut hadiah.

Comments

  1. jom terjah.. Ala..xpe pasal hadiah tu... jangan risau

    http://fuzamusa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sayalah tu..hadiah saya xsampai sampai2 lagi..hihik
    http://norminieza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kita dtg terjah hihi

    http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Kesian adik kak ana..busy ye...takpe kak ana tetap singgah walaupun tanpa sebarang segmen...isi tabung Akim sekali:
    http://anajingga.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saya pon nak bg link blog saya yg sendu tu

    zaizaluvme.wordpress.com

    nak suh awak masukkan duit dalam mesin ATM saya, awak ada tak num akaun saya?
    kalau tak ada saya nak bagi ni.... jangan kedekut sangat tawww....
    hahahahaha!!!

    ReplyDelete
  6. hihi.. liza.. sibuk pun x per.. akk tetap jumpe kamu di IG.. jumpe kak ana di IG.. tapi sila jugak baca ape ape entry kat http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/ dan sila tinggal komen yer.. hohohohoh

    ReplyDelete
  7. saya pengomen baru di sini..mohon follow..isi tabung nuffnang..dan komen entry..hihihihi

    http://upsidesdown.blogspot.com.. salam kenal yaa..selamat berblogging

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG