Bussiness Holiday

Assalamualaikum Bloggers..
Sihat dak??? Takmo sakit-sakit naa...
eh napa pula jadi org utara ni hahaha...
 saja ja cakap banyak-banyak bahasa. Boleh kan boleh kan hihihi
ampun maaf dipinta kalau salah cakap :p kang marah org utara hehe

Bussiness Holiday
Ni hah mahu cerita sikit pasal tajuk diatas ni. Haritu pergi KL sambil-sambil cari stock tudung sambil tu jugalah saya ber holiday hehee..
Sikit masa lagi saya akan start balik Bussiness Tudung Online.
Korang jangan tak beli pulak.. kang takmo kawan haha
gurau ja gurau ja jangan marah naaa

Kali ni saya start dengan jual 
SHAWL, BAWAL, INNER SILANG CT, dan RANTAI
Excited dah ni nak menjual hehee....
Tapi rehat dulu..rasa perjalanan kali ni macam penat la pulak,...
Oh dulu bujang lagi masih kuat, sekarang dah penat angkat akim yang 11kg tu tenaga pon dah kureng wahahha... 
tua sudah bah -_-

Okay takmo tulis panjang-panjang lagi sebabnya mata sedang sakit
0-0 lupa nak pakai hewhewhew

Jaga-jaga saya mahu share gambar ni hahaha
well uolls know me kan kan hewhewhew


Ni semua kawan-kawan Office lama dekat 
Kementerian Kerja Raya KL


Hah siapa tinggal area banting wajib datang sini.
Ni kedai mak angkat kita. Tu Ownernya ..
SATE kat sini memang super duper marvellos..
Sedap uollss.... besar-besar lagi
JOM KE GERAI AYONG'S


Nilai-KL Sentral-Jalan TAR


SUPER DUPER FAVOURITE SOUP!!!
SUP MELETOP 24HOUR !!!
Siapa pernah makan disini? angkat kaki boleh jalan kesana kekekeke
Sedap sangat. Dulu masa tinggal sana hari-hari p sana. Pastu makan 2 mangkuk bhahahha...
Kuat Makanggggg!!!


Sempat menghadirkan diri ke Majlis Perkahwinan kawan
di Keramat..Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar :)
Tahniah E :)


HOTEL K Jalan TAR
yang ni hotel tempat kita orang menginap
berhadapan dengan Jalan TAR 
senang mau shopping
Rate : RM150 Queen size hekhekhek Promote lah pulok
Suka tinggal disini sebab dibawah ada TUTTI FRUITTI !!!


KL-SABAH


Tim Osman
hah yang ni lah BFF saya masa di KL.
Terima Kasih Timmy kekekekke





Comments

  1. wow seronoknya mesti byk borong tudung cntik2 kat cna kan..

    ReplyDelete
  2. best of luck adik sayang dlm bisnes ,sayang sangat tak ada rezeki nak jumpa liza di KL..In syaa Allah lain kesempatan kita bersua dengan izinNya ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG