Biar Gambar Berbicara

Assalamualaikum bloggers
Ok harini saya cuma mahu post gambar sahaja tau..
Belum ada idea mau tulis entry hehe...

Lucu-lucu bah hehe


 wanita selalu menghargai apa yang lelaki buat 
walaupun hanya sekadar membuka penutup botol hikhikhik
Betui daKKKK????


Ni suami mithali sangat ni haha


Genius!
STOP Imagine
Tapi kalau keadaan betul, ntah macamana kan kan


Kreatif dan menjimatkan


Okay yang ni BIKIN PANAS!
Sapa pernah ???
gggrrrrrr


Hahaha
idea yang bijak
hati-hati kaum perempuan
Lelaki memang mulut manis


haha
ayam pun pandai fikir
sebenarnya nak lari la tewwww


OKAY! yang LAST ni bahaya..
Saya pun tak berani suruh orang masuk rumah hantar GAS
tunggu husband ada barulah beli gas
kenapalah tak masak beberapa hari hahaha


Comments

  1. part yg last ut yg bikin mengerunkan..palis2.adehh memang tak benarkan org yg tak dikenali masuk kerumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... tulah bikin takut ni.. ishh mg bah klu bangla, bukan dia kira tu..nauzubillahiminzalik

      Delete
  2. kalau kat umah biasa ayah g beli sendiri..:)

    ReplyDelete
  3. no. 1 Betol.. kdg lelaki tak sedari tu..
    no.2 konon ni suami lak nak tunjuk mithali.. haha
    no. 3 hihi
    no 4.. kretif kan..
    no. 5 mmg bengang tau.. grrr
    no. 6 laki mmg pandai bt alasan
    no 7 eh, tak pernah bg sesapa masuk rumah even kawan suami kalau suami tak ada..bahaya ni.. nasib tak jd ape2..

    ReplyDelete
  4. hahaha, semua kelakar . kecuali yg last tu. mamak bangla kena berhati3 .

    ReplyDelete
  5. klakar!hehehe..tp y last tu mmng kuang ajar....

    ReplyDelete
  6. hahahahahaha!!! lawaks and lucus.. kihkihkihkih...
    yang last tu, gila seriau la...

    ReplyDelete
  7. 1. a little things by/for your lover one will make your/his day.
    2. lelaki & dapur bukan sahabat yg baik? tak juga. because my brothers are chefs you know. hehe.
    3. imagination can build a world, but could ruin it too.
    4. bagus ni. baby pon cepat membesarkan. membazirkan je beli baju banyak. hehe..
    5. selalu kena. nak comment kang takut orang kata tak bersyukur. hehe.
    6. again. wanita please, don't fall too easily!
    7. dari gaya gambar ni, panadol tak wujud lagi rasanya.
    8. omgeeeee.. bangla tu ada-ada je. nasib baik wanita ini sebab bangla tu macam nak ambil 'feel'. sekali dia terus terkam tak ke naya? mashaAllah..

    9. assalamualaikum cik liza, maaf lama tak menjenguk. busy sangat.. hehe.. I wish you'r healty and happy with your beloved family <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam cik gee hehe takpa :) sy pun lama tak jenguk.. masing-masing busy kan :) apa pun thanks komen..seronok baca komen dan yang best tu abg awk chef fuhhhh...mesti sedap kan kan hehe

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG