Wednesday, October 9, 2013

PreLoved Corner

Assalamualaikum bloggers
ni hah fikir-fikir tadi nak buat apa dengan baju yang 
"pakai buang"
so terfikirlah nak buat Preloved Corner
Nak buang sayang pulak kan...
Lagipun saya ni jenis orang yang suka pakai baju tu sekali ja.
Kalau pakai 2 kali mg susahlah nak nampak 
(tu yg husband selalu bebel bla bla bla!!! - tapi dia belikan juga baju baru hikhikhik)
Jadi saya lahirkan Preloved Corner ni supaya saya tak membazir dan manalah tau ada yang berminat bolehlah membeli dengan jimat.. tak gitu? hehe

Peplum.
Okay yang ni baru pakai sekali.
Tu pun masa abang ipar kahwin
Tu pun tak sampai sehari pakai
pastu dah tukar baju
sebab susah sangat berbaju cantik bila ada ank kecil time tu hehe




Harga Asal saya beli RM 175 dan free postage.
SAYA NAK LELONG DENGAN HARGA RM 100 FREE POSTAGE!!!
Size baju ni 38...
Semua masih dalam keadaan yang baik tau
tak ada rosak sana sini hehe...
Baju ni ada tali kat belakang tau and zip confirm haha...
pinggang skirt pula jenis yang bergetah so easy to wear

Kalau berminat boleh sms kat sini
 010-9518648
Kalau tak minat tak apa saya tutup jualan hikhikhik....
Oh ya rakan-rakan bloggers kalau ada nak jual barang ke apa ke bolehlah minta tolong saya promote hehehe..
Manalah tau ada yang malu tapi mahu kan hehe..
Jadi sms saya ok :)

bye~bye
Share:

14 comments:

  1. cantik lagi tu liza..cik nor berkenan tp takut tak muat tang bontot ..sbb kain peplum ikt body..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mg cantik pun cik nor..

      cik nor kita sms ya :)

      Delete
  2. cantik tapi konform xmuat kalo size 38. kak liya size 40 ++ ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....takpa2. nextime manatau ada lg yg ngam ngn kak liya :)

      Delete
  3. nak mintak tolong promot tabita skincare original jualan saya boleh????
    wakakakakaka~~ ko kan blogger pemes, leh la aku numpang sekaki dua~

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdanya bloggger fames cik ieyza oiii hahaha

      Delete
  4. cantik.. tapi bukan saiz akak.. badan akak saiz 42

    ReplyDelete
  5. saiz 38..nk masuk tangan sally pun tak muat..hihi

    ReplyDelete
  6. leh tolong let go kan baju i x?huhuh...let see on my blog...
    http://spectaclelicious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Nice.i do preloved too.check my insta awethings2have

    ReplyDelete