Tuesday, October 8, 2013

My Twitter

Assalamualaikum bloggers
hah sudah cek nama pemenang GA by Liza Izara ??
kalau belum, cek dekat sini ya. Senarai Pemenang
Setakat ni baru sorang yang sms sy bagi detail..
Opp opp opp tak mau hadiah ke??? hehe mestilah mau kan
So jangan lupa tuntut hadiah ya :)

Oh ya baru-baru ni tetiba pulak nak aktif semula bertwitter
Lama dah ada twitter ni cuma x faham sangat mcmana nak guna hehe O.K lah katakan 
tau ka apa maksud O.K??
(jawab-jawab hihi)

Ok siapa-siapa yang mau Twitt Twitt boleh FOLLOW saya . Saya akan follow korang balik.




Pic masa driving 2 jam 
K.K KE LABUAN
Kebosanan melanda~

Terror gitew boleh tangkap pic masa driving hikhikhik


Share:

12 comments:

  1. eh yg sorang tu kak liya la kan.. gelojoh nya hehehee... kak guna twitter utk upload pic ja sebab malas nak pasang wayar semua tu . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... meh apa nama twitter? nak follow hehe

      Delete
  2. dah cari tp tak dapat la liza..klu liza jumpa twiiter cik nor, liza followla nnt cik follow blk...:)
    @norminieza

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow akak. ada dak?

      follow kita balik ya hehe

      Delete
  3. liza tingal kat labuan plak..ingatkan wilayah persekutuan yang kat semenanjung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu tgl kat kl, skg tgl kat labuan..tp asal orang k.kinabalu sabah hehe

      Delete
  4. hahahaha, awak tuh cantik, musti ramai follower kan.. akk ni memang tak berani buat akaun twitter sebab akk tau la akk akan di kutuk kaw2 sebab bajet retis... hahahaha... tak berani uols nk buat akaun twitter coz masih rendah siri... hiks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh manada la kak. cuba tgok tu hah baru 4 follower haha.
      ehhh bukak akaun twitter kena bajet retis dlu ke kak? hahahha
      akak tu sesuai tau buka akaun twitter sbb akak kat fb pon dah hot hahahaha....banyak story mory yg hot2 sllu akak post :p

      Delete
    2. hamboiiii baik punya kipas kan.... hahahaha...

      Delete
  5. gua sampai sekarang tak tau camne nak guna twitter, retweet pemenda semua tu.. hahaha
    ada akaun tapi luahan perasaan sendiri jek sbb tak tau apa fungsinya~~
    kahkahkah sadis oke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala...mg tak faham smpai skg. mcm berterabur pun hado. haha
      kita main ikut2 retweet jerk haha..
      hentam ja laaaa....

      Delete