Thursday, October 24, 2013

Garage Sale By Liza Izara

Assalamualaikum bloggers
Hari yang sangat sejuk, aman damai dan hujan lebat hehe :p
Tadi pergi kerja pun lambat sampai office
jem memanjang....Nasib bos tak ada hehe

Oh ya harini saya nak buat "GARAGE SALE" tau.
Sebenarnya member nak tutup kedai so dia nak jual tudung-tudung dia ni dengan "HARGA RUGI"
Lagipun kalau nak pakai banyak-banyak manalah larat kan kan
So kalau korang berminat bolehlah order ye.
Senang je just sms or whatsapp saya codenya ok.
Kalau beli 5 helai keatas boleh dapat SHIPPING FREE.
Kalau beli kurang dari 5 helai  kena tambah duit pos RM5 ye.
Tudung semua tudung-tudung yang berkualiti tau. 
So korang jangan panik or curiga nak beli hihihiihi

Ok jom mari kita tengok siapa yang kena hehehe



Harga bagi tudung ni RM29 sahaja.
Harga Asal RM49
Awning daripada codroy, body daripada cotton.
Size Medium


Tudung ni pula tudung Exclusive daripada Brand Nurkasih.
Tak semua orang dapat jual tau tudung ni. Kawan saya ni memang dah biasa dengan owner Nurkasih so dia diantara customer Nurkasih yang boleh jual Tudung Exclusive ni.
Harga Nurkasih jual pun RM89 ke RM99 macam tu dah lupa pula.
Tapi di Garage Sale ni hanya dijual pada harga 
RM49 sahaja !!!! 
Harga memang HARGA RUGI !!!!
Tepi tudung dijahit dengan full lace yang memang sangat exclusive.
 Body tudung Lycra + chiffon high quality. Awning pula daripada material codroy. Superb!!! 
Size tudung Medium.
I TELL U LAH RUGI TAK BELI TUDUNG NI TAU!!!!!


Yang ni pun tudung Nurkasih tau.
Simple Plain.
Harga RM 29 sahaja.
Size Medium
Awning Codroy dan body Cotton


Yang ni pula Syria. 1set tau.
Harga RM36 sahaja
Tinggal 2 helai je. Orang lain jual RM69 tau.



Hah yang ni pula bawal satin macam yang saya pernah pakai.
Tudung ni walaupun satin dia satin NO.1 tau so senang bentuk dan tak licin.
Mana-mana yang dah tak ada code tu maksudnya dah habislah tu.
Harga Asal RM29.
Di Garage Sale hanya RM15 sahaja!!! 

Okey petang nanti saya update SHAWL pula ye.
Sekarang nak solat dulu. Jom kawan-kawan kita tunaikan tanggungjawab bersama.
Kalau yang 'cuti' tu bolehlah cuci-cuci mata dan 
kalau nak order boleh SMS atau WHATSAPP
disini 0138844330 

GARAGE SALE BY LIZA IZARA
TAK RUGI MEMBELI SAMBIL BERJIMAT


Share:

2 comments:

  1. yunk... GS26 tu kaler apa??? ni not include postage kan??
    semenanjung berapa?? mahalkan :'(
    aku macam nak jak GS32 tu = )

    ReplyDelete
  2. Selamat maju jaya dengan business :)

    ReplyDelete