What Say You ???

Assalamualaikum bloggers :)
Hari ni baru dapat update Blog..
Sebabnya......
Cable HP tgl kat rumah.......
dan busy sikit kemas-kemas office sendiri..
Angkat Printer, Angkat Mesin Fax, macam-macam lagila..
Sekarang baru nampak luas dan kemas sesangat hee...
Sehari tinggalkan Dunia Blog ni sunyi pula...
korang tak gitu?? ke saya je perasan lebih nih ?!? hahaha

Okey dekat bawah ni adalah surat daripada seseorang terhadap majalah Hijabista!!

APA PENDAPAT KORANG





Terprint Screen time orang comment plak heehee




Comments

  1. panjang lebar yer penerangan nya... bila baca betol jugak apa yg di kata kan oleh pengirim surat itu tadi ^_^

    ReplyDelete
  2. isu ini subjektif dan sensitif untuk diperkatakan.. ada kebenaran kata-kata beliau.. apa-apa pun, besederhana itu yang paling penting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu. subjektif dan sensitif. tapi kita tak boleh menghalalkan yg haram. haram tetap haram kan :) tapi tak apala, dia dah jalankan tgjwb dia sbgai saudara muslimah. kita pula jalankan tgjwb kita sesama muslimah. :)

      Delete
  3. mira prasan gak akak cam stop blog jap hihi. pjg nye explaination tuu. hihi tapi mira agree je. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe akak bz. skg pun masuk 2 hari tak update blog sbbnye kena jd mc kursus jabatan. oh myyyy 😱😱😱😱 . akak pun follow je mana yg baik kan kan hehe

      Delete
  4. wah..serius ahh..baguz betei muslimah yg tegur nih. bagi saya .. saya setuju dgn pendapat muslimah ni. berpakaian biarlah mngikut cara yg Islam gariskan.. tabarruj tidak dibenarkan sebenarnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan. cuma nanti bila d tegur ngamuk plak hijabista2 hot kat luar tu hehe. takpe la yg pntg kita da sampai kan apa yg sepatutnya kita lakukan

      Delete
  5. huih panjangnyaaa. okla tu ade jugak yg sudi menegur kann :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. amat pjg tp smua nye betui belaka. semoga kita sentiasa bersederhana Amin

      Delete
  6. hmm betuii gak tu, saya tengok sekarang tudung ni dah macam2 fesyen. saya takut orang yang bertudung ni semata2 nak berfesyen je, bukan mengikut suruhan Allah. sekadar memberi pandangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya saya pun berfikir begitu. takut tudung tu dah dijadikan fesyen. kalau sekadar nak nampak lain daripada yang lain tp masih mengekalkan adat-adat bertudung takpe. tapi skg mcm dah melampau-lampau kan :( takpela shring is caring :)

      Delete
  7. berani betul muslimah tue memberi pendapat...sokong 100%

    ReplyDelete
    Replies
    1. berani kerana benar kan kan . mungkin sbb dah tak tahan fesyen btudung skg ni banyak merapu hahaha

      Delete
  8. Berfashion boleh..tapi jangan berlebihan..kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups tu betul kalau nak bfesyen boleh yang penting mesti kekalkan adat-adat bertudung

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG