Soalan Lelaki

Assalamualaikum bloggers
Jom jawab soalan-soalan kat bawah ni

~10 Soalan tentang lelaki~

1. Kenapa lelaki handsome lambat kahwin ?

2. Kenapa lelaki yang handsome selalu dapat wanita yang kurang cantik?

3. Kenapa orang lelaki suka tengok perempuan yang free hair dan seksi tapi bila memilih isteri nak isteri yang tutup aurat dan bertudung?

4. Kenapa orang lelaki bila dah menipu dia nak menipu lagi? (ibarat tak serik-serik)

5. Kenapa orang lelaki suka tengok perempuan lain, walaupun isteri kat sebelah?

6. Kenapa orang lelaki rumah tak kisah bersepah macamana pun tapi, bab kereta nak kemas selalu?

7. Kenapa orang lelaki bila dah tak ada duit tapi masih boleh relax lagi?

8. Kenapa orang lelaki susah nak kawal marah?

9. Kenapa orang lelaki lebih suka bercerita masalah mereka dengan kaum sejenis mereka daripada menceritakan pada kawan perempuan mereka? 
(walaupun hal tersebut berkaitan dengan perempuan)

10. Kenapa lelaki tak suka fikir sesuatu hal tu dengan berpanjangan?

Soalan-soalan semua ni yang pernah ditanya kepada saya. Saya just nak buat research sahaja. Tidak ada kena mengena samada yang hidup mahupun yang telah mati (hikhikhik)

Selamat Menjawab, Semoga Berjaya

Comments

  1. wah banyaknye soalan ttg lelaki ni. Kalau dah tipu nak tipu lagi tu sbnrnye kaum hawa pun mcm tu kot.kot je. sbb apa itu melibatkan sikap. hati kita ni mulanya putih.bila dah mula buat jahat, tumbuhlah titik2 hitam. kalau tak dibersihkan. memag terus meneruslah hitam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha banyak... kdg tu bila org tanya penatla nak jawab. kdg tu lain2 dah jawapan tak sama da wlupun soalan still sama haha.

      Yups betul tu lain org lain sikap. kalau nak buat tu dia buat je x kira laki ppuan kan :)

      Delete
  2. huhu. memng soklan femess ni. tapi subjektif. lain org, lain solution dia :P

    ReplyDelete
  3. nak kena jawab satu persatu ke ni ? hehhe

    ReplyDelete
  4. tak taw le plak. takde pengalaman berkawen lagik.ahakss

    ReplyDelete
  5. hmm..bagi merungkai persoalan saudari ni..meh sini abang tolong jawab kan

    ReplyDelete
  6. soalan ni utk perempuan jawab je eh?? he3 tergelak lak bca soalan ni..xthu nk jwb cmne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki pun boleh kalau nak tolong jawab. hahaha~ lucu eh

      Delete
  7. panjang kalau nak jawap ni..x per la..jawap dlm hati jer..hehehe..

    ReplyDelete
  8. huhu..cikgu pun tertanya2 gak ni..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. cikgu tlg le jawab kan..ank2 murid nak tau ni

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG