Tuesday, September 24, 2013

Hargailah......

Assalamualaikum bloggers, lama tak update blog.
Tengah tak sihat ni. Tapi Alhamdulillah masih boleh menikmati kehidupan ini :)
Harini saya nak update berkenaan pengorbanan seorang wanita.
Dalam kehidupan kita ni seringkali kita mendengar suami ada perempuan lain, suami pukul isteri dan sebagainya. Tidak kurang hebat juga wanita sekarang pun ada juga yang macam tu. Dunia akhir zaman la katakan. Sudah tidak tahu dosa dan pahala. Semakin tua kehidupan ini semakin banyak pula dosa yang dilakukan.
Astagfirullahaladzim...
Semoga kita dijauhkan daripada perkara sebegitu Amin.

Jom baca luahan ini mungkin akan membuatkan kita ingat pada pengorbanan pasangan masing-masing.. Wallahualam


















Oh ya siapa-siapa yang nak order emilay boleh order kat nombor tu ya
Siapa yang tak order rugi taw...
Dah banyak terjual dan saya banyak dapat feedback yang baik
x sabar nak tunggu feedback customer yang baru menggunakan emilay ni hew hew hew :)


Share:

4 comments: