Friday, September 20, 2013

Assalamualaikum & selamat petang kawan-kawan
esok dan lusa cuti-cuti hehe so petang ni nak update tutorial 
so masa cuti-cuti tu bolehla bergaya dengan tutorial ni
semoga membantu korang semua yang dah jemu pakai shawl 
style yang sama je, macam saya ni hehehe..

Oh ya saya ucapkan selamat beristirehat, selamat bercuti, selamat berjalan-jalan dan selamat semuanya Amin.. 
Yang nak KOMEN tu, bolehlah komen jgn malu-malu taw
yang nak FOLLOW tu pun follow lah, boleh kawan-kawan ehhehe
Nanti saya akan balas kunjung ke BLOG korang
Moah Moah Moah...

















SHARING IS CARING 


Share:

8 comments:

  1. mk aih!
    comel nyeeee
    mcm ni kne start crik blik shawl ni
    sbb aritu mcm decide tanak pkai shawl dah sbb da xtaw nk buat gye mcm mne
    hehehe
    nice! cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tryla... pakai apa pun still cantik lg yg penting ttup aurat kan dear :) selamat mencuba hehe

      Delete
  2. boleh cuba ni.. semua nya cantik2 belako hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh cube2 nanti tag kita tau bila da pakai hehe

      Delete
  3. tgk macam senang je nak pkai...huhu
    tapi bila belit² sndiri xjd... :P
    pkai tudung bawal biasa je skrg...selendang belit kdg² je,.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun hehe. kalau malas sgt pakai tdg sarung je haha

      Delete
  4. rajinnya akak buat tuto ^_^..nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan akak tu dear :) akak just share tuto org kat blog je hehe.. akak masig tak berapa nak rajin lg buat tuto ni hikhikhiks... :p

      Delete