Monday, August 26, 2013

SabtuDay MingguDay

Assalamualaikum Bloggers, dah baca entry saya yang lepas ???
Tak baca RUGI Wooooo..... hehehe :P
Macamana cuti korang semua? 
Buat apa? Pergi mana ? Dengan siapa ?
alahai menyibukla pulak haha
Jangan Marah :p
Sharing is Caring kan kan kan :)

Minggu lalu tak banyak sangat aktiviti yang saya buat.
Sabtu tu pergi open house rumah sepupu suami
Pastu ahad berjalan-jalan kat pantai.
Jumaat waktu malam tu pula kempunan nak makan satey!
Sebabnya budak tu lupa nak bakar sate yang saya order 20 cucuk!
Huh menyirap jugalah sikit darah saya ni. Dahla time tu teringin sangat nak makan sate. 
Pastu sanggup tunggu lama lagi. Sekali tanya dia boleh cakap lupa!
WHAT??!!!!!!????
Terus balik rumah dengan mood sedih dan marah.
Husband siap bawa cari di tempat lain. Tapi semuanya dah tutup!
Terima kasih Encik Suami bersabar melayan karenah isterinya ini hikhikhik :p
Tapi takpa, Sabtu tu lepas pegi Open House tu terus suami bawa pergi beli sate dekat Gaya Street. Orang kata sate abang tu paling sedap d KK. 

Alhamdulillah dapat jugala makan sate. Entah napa teringin sangatla pulak nak makan sate!

Ok sedikit gambar (sebenarnya banyak haha) untuk dikongsi buat kawan-kawan Bloggers :)















Share:

10 comments:

  1. baru-baru ni akak pun teringin nak makan sate ayam.. alhamdulillah tertunai hajat lepas membeli di sate kajang samuri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... saya baru pernah makan sekali je sate kajang samuri tu kak. tu pun waktu firstime jejak kaki ke semenanjung tahun 2008 haha...alahamdulillah tercapai gak hasrat hehe

      Delete
  2. muka awak macam seseorang yang saya kenal. orang kelantan dia.. ^_^ salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke hehe sapa namanya? ada blog tak? hihihi salam kenal jugak :)

      Delete
  3. cantiknya sis ni,mata lawaa ^_^
    hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear :) alhamdulillah kurniaan Allah :)

      Delete
  4. sate3.. uishhh, sedap 2.. hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap tapi sate skg mkin lama makin kecik sekali harung ja da habis haha

      Delete
  5. Salam.

    Akhirnya..dapat juga sate idaman hati,hik3.

    Liza..comelnya anak awak,geram tgk.hehe. brapa umurnya? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam hehe tau takpe lana :)
      2hb ogos ni 9 bulan... tulah pasal gendut lak tu. beratmya 9.8kg hahaha

      Delete