My Tutorial

Assalamualaikum & salam jumaat Blogger-blogger semua
Harini nak post Tutorial yang saya buat sendiri, tapi still gaya Siti Nurhaliza lagi.
Bolehlah cuba, try, test dirumah nanti ya :)





Terbalik shawl yang sy pakai tu. Sepatutnya warna terang tu kat depan.. salah pulak hehe...

TUTORIAL PART 2
Yang ni pula, sy main hentam je ni... sangat simple, mudah & cepat


Comments

  1. Salam Syawal, thanx for sharing, lepas boleh try ye dok :) hihi

    ReplyDelete
  2. wsalam hehe tryla, nanti dah try bolehla bgtau jd ke tak hehe

    ReplyDelete
  3. gaya tudung tu dah jadi...gaya duduk tu blom jadi...kalu tak leh letak gambaq di sebelah ct...hehehe

    ReplyDelete
  4. haha encik azhar ni.. tak layak nak dok sebelah ct...jauh sangat....

    ReplyDelete
  5. Gmbr no 4 1st tutorial tu kena pin dulu tudung kt tepi inner n baru tarik ke blkg ke? Gmbr no 9 cmana ekor tudung tu bole beralun eh?

    ReplyDelete
  6. ya pin tepi pipi tu pastu baru tarik kebelakang :)
    no.9 tu ambil sedikit tudung yg d tepi tu pastu pinkan :) mcm style hana tajima tu.. tp yg ni sebelah je beralun :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG