Tuesday, August 20, 2013

MUO VS MUA

Assalamualaikum bloggers...
harini saya nak kongsi gambar MUO 
(sebenarnya OMU, saja ja bagi terbalik nak bagi sama dengan MUA) hahaha
Apa itu MUO ??
MUO beerti Makeup Own (Own Makeup) apa-apa ja lah!!!! hahaha
dan MUA tu bermaksud Makeup Artis, betul kan kan kan...
kalau salah pun biarkan ja lah hahaha :p

MUO Vs MUA
  Dulu waktu bujang memang suka makeup2 muka ni, tapi start dah mengandung macam x suka nak makeup selalu (orang kata kalau anak lelaki memang macam tu) hihihi. Dah tu, sampai lupa cara nak makeup dengan betul. Sekarang ni tengok balik semua tutorial yang ada! Fuhhh!!! dahlah memang pelupa tahap gaban ayoyoyoooo

Makeup untuk ke pejabat
Ringkas jer..








Lupa nak share shawl pearl by
http://puteribunianboutique.blogspot.com/
  


Share:

8 comments:

  1. Cantiknye make up.Nampak sweet je.Suke3.Tapi sha x reti make up sndr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu sy pun x reti tapi minat bgaya punya pasal, sanggupla tgok utube tutorial makeup org hehe

      Delete
  2. Huhuhu...tgk muka mcm tak make up lagi. Maybe ton cerah kot. Bukan apa, tgk mmg dh segak dah. ANyway, gud luck. Hargai kecantikanmu seadanya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...makeup tang mata je, biasa2 je ni tu yg simple je diantara nampak & x nampak hee.. Ok terima kasih mengingatkan :)

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih kak :) biasa2 saja ni... hehee lainlah akak yg sentiasa gojes gtew hehe

      Delete