Apa itu Groupon?

Assalamualaikum bloggers,
4.18 a.m
sekarang ni mesti ramai yang tengah tidur kan
saya ni dah tidur tadi tapi dah terbangun balik
last-last  mata dah tak boleh nak lelap balik
so, baik update blog kan. lagipun tak sabar ni nak share satu benda yang best dan 
anda harus download tau hehe
FREE je tak payah bayar pun hihi

Ok,
Siapa tahu apa itu groupon?
ada yang dah download ke atau ada yang tak tahu langsung?
saya pun baru je tahu benda ni
akak saya yang bagitahu.
Mula-mula tu macam malas je nak download sebab tak suka sangat download-download ni hehe
tapi semalam terbuka pula hati nak download hehe
so saya pun download la kat iphone ni
Ok jom tengok apa itu groupon
LOADING..............

senang je nak download ni
pegi je kat App Store kat HP korang then type Groupon.
Pastu ikut langkah-langkah selepas itu. 
 masukkan email, negara dan bandar.
Bila semua dah Ok...



 akan keluar macam ni.
Ada 3 coloum Travel, Featured & Shopping
Macam gambar-gambar kat bawah ni


Siapa minat Travel tapi nak travel dengan jimat bolehlah beli kat Groupon.
Murah sangat!!!!!! 


Nak shopping dengan Groupon pun boleh tau..



Hah bestkan...
Cara-cara nak beli dan bayar semua ada kat dalam tu. Kalau nak tau detail pasal barang atau percutian tu CLICK je kat gambar tu then akan keluarlah details nya
Tryla beli... Jimat lagi Murah
hehee......

SHARING IS CARING

Comments

  1. wahh..tq..tq..nanti boleh try...

    ReplyDelete
  2. dah jadi ahli dia...
    pernah beli banyak barang dgn groupon, harga murah
    n my inche pon pernah melancong ke langkawi dgn groupon...
    such a besh services :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaa ok! sangat best bila ada org share pengalaman nya.. pasni nak beli jugaklaaaa... tak tahan woo tengok harga murah sangat. lebih2 lagi bab percutian dan makan! hahaha tQ dear

      Delete
    2. hahaha ritu dia jual tiket wayang gila murah.... berapa ringgit ja satu tiket... mmg inche aku beli byk2 la... muntah oke bulan tu tgk wayang ja...

      Delete
    3. hah tiket wayang pon ade? eeee best sungguh. la ni tak beli apa2 lg. nantila sebab mcm rambang mata! semua rasa nak beli hahahaha

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

CAFE ALIF SATAR DISABAH

Cara Ambil Duit Tabung Haji Melalui Akaun Maybank

IMPIAN PERCUTIAN DI HARD ROCK HOTEL PENANG