Posts

Showing posts from November, 2011

7 Hari Lagi

Image
Assalamualaikum...
7 Hari Lagi ???
Oh.. Tidak!!!
hehehe...
Ramai yang tanya "sudah  bersediakah mau jadi bini org ?"
Jawapannya ???
Ok ja bah haha ^_^
... NO KOMEN SEBENARNYA ...
Pak pak bum bum..pak pak bum bum.. (bunyi kompang nih)
Adoyaiii...cepatlah selagi x selesai semuanya, selagi tulah aku susah hati 
tp mudah2an semuanya berjalan dengan lancar
Balik Rumah 2 hari sebelum dan 3 hari selepas ja
sorry abang, sayang tiada cuti sudah..merajuk si abang ^_^
16 nov - 23 nov sahaja, harap maklum!

18 NOVEMBER 2011 - NIKAH 19 NOVEMBER 2011 - SANDING 20 NOVEMBER 2011 - BERTANDANG

Ni banner yang ndak pandai siap2 walaupun beberapa bulan yang lalu sudh saya suruh siapkan.. last2 semalam adik tu cakap " akak maafla banner akak ni da byk tukar tangan sampai saya pun tak tahu nak buat mcmana " adoyaiiii.... mau marah pun malas sudh marah. balik2 call pun sama jak jawapannya . belum siap kak! belum email kak! suruh email ckp 'ok' tunggu tiada juga email hampeh!!

Ni lagi salah pic. adak…

Selamat Ulang Tahun Sayang

Image
Alhamdulillah hari ni genap umur saya 25 tahun. Muda lagi Bah kan hehe..Terima kasih kepada Family, Friend, My Fiancee yang tidak putus2 wish happy birthday dengan saya... Hadiah mana?? haha.. Since Small i Always celebrate my birthday untill im 24 years old. but this year.. i only celebrate without cake but my dear housemate spent me KFC hehee...TERIMA KASIH !!!
Ingat lagi waktu dulu WAJIB celebrate birthday saya. buat pun secara besar2an haha siap jemput kawan2, hias2 rumah ahha.. so sweet....teringin mau jadi budak2 balik. sekarang ni sudh besar susah sikit haha..
pasni celebrate dengan suami pulak hehe... mau minta hadiah besar2 haha..